Η εταιρεία

 

   Η LOGIGRAF ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΕ είναι μία εταιρία που ξεκίνησε την πορεία της πριν από 50+ χρόνια, με αρχική δραστηριότητα την παραγωγή Λογιστικών και Σχολικών Εντύπων.

 

   Οι αλλαγές στην αγορά και η επιθυμία μας για νέα «ταξίδια», μας οδήγησαν στον χώρο των τετραδίων, στον οποίο μπήκαμε δυναμικά το 2019, δίνοντας τη δική μας προοπτική και αξία στο τετράδιο σπιράλ. Σκοπός ήταν και είναι η κατασκευή των καλύτερων τετραδίων σπιράλ της αγοράς, με καινοτόμο σχεδιασμό και στοιχεία ασφάλειας, πρακτικότητας & εργονομίας.

 

   Τα τετράδια LOGIGRAF θα τα βρείτε αποκλειστικά σε βιβλιοπωλεία, σε Ελλάδα και Κύπρο.

   Δείτε τα εδώ !

 

 

 

 

  Βασικά πλεονεκτήματα των τετραδίων μας είναι:

  • το σπιράλ ασφαλείας WireLock, από παχύ σύρμα 1,20mm σε διάφορα χρώματα (ασημί, χρυσό, μαύρο, μπλε μεταλιζέ κ.α.), που προσδίδει στιβαρότητα, δεν ανοίγει (άρα δεν προκαλεί ζημιές ή τραυματισμούς) και δεν στραβώνει εύκολα

  • οι στρογγυλεμένες γωνίες, για μεγαλύτερη αντοχή κι εργονομία

  • η τεράστια ποικιλία εξωφύλλων με ιδιαίτερες ποιότητες εκτύπωσης που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα (πλαστικοποίηση soft touch, επεξεργασία 3D UV, spot glitter, χρυσοτυπία, γκοφρέ)

  • η χρήση ειδικών χαρτιών, που ανεβάζουν την ποιότητα & την αισθητική.

τετράδια logigraf

   Δεν σταματήσαμε όμως εκεί! Αμέσως μετά την είσοδό μας στον χώρο των τετραδίων, ένα νέο ταξίδι ξεκίνησε, με την είσοδό μας στον υπέροχο κόσμο των επώνυμων, αυθεντικών & ξεχωριστών ειδών Δώρου.

   Το αποτέλεσμα είναι η παρούσα ιστοσελίδα. Η logigraf.com.gr, με διαδικτυακή μόνο παρουσία, και με γνώμονα να επιλέγει αυθεντικά και ποιοτικά lifestyle προϊόντα, απευθύνεται σε όσους αγαπούν να απολαμβάνουν ταινίες, σειρές, anime, comics, gaming κ.α. και νιώθουν ότι όλα αυτά αντιπροσωπεύουν πολύ περισσότερα από μια απλή ψυχαγωγία.

 

   Εάν είστε από αυτούς που θέλουν να συνοδεύουν την καθημερινότητα τους με αντικείμενα από ήρωες που τους παθιάζουν, τότε είστε στο σωστό μέρος!

 

…και το ταξίδι συνεχίζεται …

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μέρος της ομάδας της Logigraf σε πρόσφατη εμπορική Έκθεση

.